Europa's nummer 1 aanbieder van voedselintolerantie testen

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

 • iDEAL
 • AfterPay (Achteraf betalen met acceptgiro geldig in Nederland)
 • Bancontact / Mister Cash (Belgïe)
 • Overboeking
 • PayPal (creditcard)
 • iDEAL

iDEAL
Betalen met iDEAL heeft als voordeel dat het:

 • Veilig is (gegarandeerd door de banken)
 • Gemakkelijk (u maakt gebruik van uw eigen e-banking omgeving)
 • Vertrouwd is (u bankiert bij uw eigen bank)

Bovendien kunnen wij uw bestelling direct leveren. iDeal is een gezamenlijk initiatief van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. iDEAL volgt dezelfde procedure als internetbankieren. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder u daarvoor aan te melden. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is. Na elke betaling met Ideal ziet u een bevestiging op het scherm die u ook kunt printen. Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met iDeal zichtbaar.


AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor voedselintolerantie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij voedselintolerantie.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 260 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Bancontact / Mister Cash (Belgïe)
Voor onze Belgische klanten bieden wij de betalingsmethode Bancontact/MisterCash aan. Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. De betaling vindt plaats in het betaalscherm van je eigen bank. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact / Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.


Overboeking
Ook is het mogelijk om een overboeking te doen. In dit geval kunt u bij de betaling kiezen voor de betaalmethode Overboeking. U ontvangt dan de exacte gegevens van ons welke u kunt gebruiken bij de overboeking, u heeft binnen het bestelproces ook de mogelijkheid om de exacte betaalkenmerken naar uzelf te emailen. Rond de betaling af door het totale bedrag over te boeken naar de rekening. Het is hierbij zeer belangrijk het exacte betalingskenmerk op te geven bij de overboeking.


PayPal
Betalen met PayPal is een online betaalservice. PayPal is een veilige en snelle manier om online te betalen. Je betaalt met je bankrekening of creditcard zonder daarbij je bankgegevens door te hoeven geven. Om met PayPal te betalen heb je een PayPal rekening nodig.

 • Jouw online-aankopen worden meteen betaald.
 •  Je kunt kiezen om met je creditcard of bankrekening te betalen.
 • PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Bij aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alles omtrent de Voedselintolerantie Test.

Uw gegevens blijven privé, en we sturen u geen reclame.