Europa's nummer 1 aanbieder van voedselintolerantie testen

Onze testen hebben zich keer op keer bewezen

Lees hier de ervaringen van klanten die u voorgingen

Testimonials

Onze testen hebben zich keer op keer bewezen. Lees hier de ervaringen van onze klanten en laat u overtuigen. Zij vertellen over hoe hun leven is veranderd, nadat ze een test van Voedselintolerantie.nl hebben afgenomen.

Constipatie, opgeblazen gevoel en vermoeidheid

Ik heb een druk leven als ondernemer, daarnaast een druk sociaal leven, maar toch genoeg energie om ook nog halve marathons te lopen. Tot een paar jaar geleden… ik begon me moe te voelen, had last van een opgeblazen gevoel,...

Ik heb een druk leven als ondernemer, daarnaast een druk sociaal leven, maar toch genoeg energie om ook nog halve marathons te lopen. Tot een paar jaar geleden… ik begon me moe te voelen, had last van een opgeblazen gevoel, constipatie en rode vlekken in mijn gezicht. Ik dacht dat het door stress kwam, maar door de Voedselintolerantie Test kwam ik erachter dat ik beter tarwe, eiwit, gist en peer uit haar voedingspatroon kon halen. Ik kan eindelijk weer halve marathons lopen, ik ben zo bij dat ik ontdekt heb dat voeding direct mijn welzijn kan beïnvloeden!

Lees de hele testimonial

Els

Opgeblazen gevoel en winderigheid

Ik had al jaren last van een heel erg vervelend opgeblazen gevoel. Na een Voedselintolerantie Test bleek dat ik intolerant was voor koemelk. Ik voel me nu een betere versie van mezelf: een stuk lichter en gezonder!

Ik had al jaren last van een heel erg vervelend opgeblazen gevoel. Na een Voedselintolerantie Test bleek dat ik intolerant was voor koemelk. Ik voel me nu een betere versie van mezelf: een stuk lichter en gezonder!

Lees de hele testimonial

Dirk

Misselijkheid

Ik had ernstige symptomen die haar dagelijkse leven beheerste. Ik dacht wel dat het te maken had met haar voedingspatroon, maar wist het niet zeker. De test wees uit dat ik intolerant was voor koemelk, gist en schaaldieren. Mijn leven...

Ik had ernstige symptomen die haar dagelijkse leven beheerste. Ik dacht wel dat het te maken had met haar voedingspatroon, maar wist het niet zeker. De test wees uit dat ik intolerant was voor koemelk, gist en schaaldieren. Mijn leven is zo veranderd! Ik voel mij eindelijk goed. De Voedselintolerantie Test heeft echt mijn leven verbeterd!

Lees de hele testimonial

Tina

Migraine

Ik heb al 25 jaar last van migraine. Dit was niet alleen vervelend, maar het bepaalde echt mijn leven. Veel dingen kon ik niet doen door deze symptomen. Het bleek dat ik intolerant was voor mais en bepaalde additieven, waaronder...

Ik heb al 25 jaar last van migraine. Dit was niet alleen vervelend, maar het bepaalde echt mijn leven. Veel dingen kon ik niet doen door deze symptomen. Het bleek dat ik intolerant was voor mais en bepaalde additieven, waaronder E-nummers. Voor mij is dit inzicht echt life changing!

Lees de hele testimonial

Annie

Chronische vermoeidheid

Ik ben gediagnosticeerd met chronische vermoeidheid. Dit bepaalde al een tijd mijn leven. Ik was constant moe, wazig in het hoofd, geheugenverlies, misselijkheid. Ik had langdurig verlof opgenomen van mijn werk, totdat ik de Voedselintolerantie Test heb gedaan op advies...

Ik ben gediagnosticeerd met chronische vermoeidheid. Dit bepaalde al een tijd mijn leven. Ik was constant moe, wazig in het hoofd, geheugenverlies, misselijkheid. Ik had langdurig verlof opgenomen van mijn werk, totdat ik de Voedselintolerantie Test heb gedaan op advies van een vriend. Mijn lichaam gaf deze nare reacties: koemelk, gist, abrikozen, bessen, bepaalde noten en eiwit. De Voedselintolerantie Test heeft mijn leven in positieve zin volledig omgekeerd. Al na een paar dagen begon ik me beter te voelen. Een maand later kon ik gewoon weer lekker aan het werk gaan!

Lees de hele testimonial

Brian

Overtuigd?

Bestel dan vandaag nog de Voedselintolerantie Test!

Bestel nu

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alles omtrent de Voedselintolerantie Test.

Uw gegevens blijven privé, en we sturen u geen reclame.