Europa's nummer 1 aanbieder van voedselintolerantie testen

Liever een persoonlijk advies

Bel of mail ons

Contact

contactformulier
Al uw informatie wordt vanzelfsprekend door ons vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze en het laboratorium dat de testen uitvoert? Kijk dan rustig eens onder het kopje ‘Over Ons’, daar vindt u meer informatie over onze website Voedselintolerantie.nl. Samen met onze partner MyCare en het laboratorium Microtrace Diagnostici Srl bieden wij de meest complete test op het gebied van voedselintolerantie aan.

Adresgegevens:

Ageacare Switzerland Chemin Sous le Bois 12a 1197 Prangins Zwitserland

E-mail adres: info@voedselintolerantie.nl KvK-nummer: CHE-193.774.940 Btw identificatienummer: CHE-193.774.940 TVA Contacteer ons Bent u nieuwsgierig geworden door wat u gelezen hebt op Voedselintolerantie.nl en wilt u meer weten over de Voedselintolerantie Test? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een team van deskundige en ervaren huisartsen helpt u met al uw vragen omtrent voedselintolerantie en voedselovergevoeligheid.

Geïnteresseerd?

Ons team van huisartsen heeft meer dan 35 jaar ervaring en is meer dan bereid uw vragen omtrent voedselovergevoeligheid te beantwoorden.

U kunt ze dagelijks bereiken via 010 – 307 6640. Uiteraard kunt u zelf ook uw gegevens achterlaten middels het contactformulier, zodat wij met u contact op kunnen nemen. Maakt u gebruik van ons contactformulier, vergeet dan niet om uw e-mailadres in te vullen.

"Meer dan 30 jaar ervaring"

Voedselintolerantie.nl heeft al meer dan 400.000 mensen wereldwijd geholpen. De termen voedselintolerantie en voedselallergie worden in het dagelijks leven regelmatig door elkaar gebruikt, omdat de symptomen vaak overeenkomen. Voedselintolerantie wordt vaak opgevat als een voedselallergie, maar Voedselintolerantie.nl test enkel op voedselintoleranties.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alles omtrent de Voedselintolerantie Test.

Uw gegevens blijven privé, en we sturen u geen reclame.