Europa's nummer 1 aanbieder van voedselintolerantie testen

Partner programma

Samen creëren we aandacht aan voedselintolerantie

Bent u arts, Dieetist, of Fitness trainer?

Meld u nu aan voor het Partner programma

  • Voedselintolerantie.nl biedt een gemakkelijke manier om voedselintolerantie op te sporen
  • Het partnerschap betekent uw cliënt het meest veelzijdige en complete advies bieden
  • De resultaten van de test, fitnessadvies en voedingsschema’s kunnen afstemmen
  • Door snelle communicatie meteen langdurige en sluimerende klachten aanpakken

Fitness trainer

Als fitness trainer bent u bekend met het belang van goede voeding om de prestaties te kunnen ondersteunen. Waarschijnlijk adviseert u uw cliënten al op het gebied van voeding. Door het partnerprogramma kunt u uw werkzaamheden uitbreiden en mogelijk nog een extra dimensie geven. Het geeft u de mogelijkheid om uw cliënten die mogelijk last hebben van voedselintolerantie bij te kunnen staan en te coachen. Wanneer de resultaten erop wijzen dat uw cliënt een voedselovergevoeligheid heeft, kunt u hem of haar bijstaan door een persoonlijk advies te geven. Bepaalde voeding vermijden betekent ook dat de cliënt waarschijnlijk beter in zijn vel gaat zitten en dat bijvoorbeeld oefeningen makkelijker uitgevoerd kunnen worden. Fitness wordt voor de cliënt extra plezierig en het wordt steeds leuker om doelen te halen en de lat steeds hoger te gaan leggen. Samen kunnen jullie werken aan een langdurige verandering omtrent voedsel en sport. Klinkt dit interessant? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Huisarts

Als arts krijgt u dagelijks te maken met diverse patiënten en uiteenlopende klachten. Vaak bent u na een analyse van de klachten snel in staat een adequaat behandelplan op te stellen. Maar het kan zomaar zijn dat u een patiënt heeft die u minder snel kunt helpen, omdat deze onduidelijke, uiteenlopende klachten heeft. U heeft misschien zelf al het vermoeden dat het hier gaat om een voedselovergevoeligheid. Wellicht heeft u deze patiënt zelf al eens geadviseerd een voedingsdagboek bij te houden. Het zou prettig zijn om uw patiënt op korte termijn uitsluitsel te geven over of hij of zij last heeft van voedselintolerantie. Onze voedselintolerantietesten kunnen hierbij hulp bieden. Met deze test kan kan de patiënt al binnen anderhalve week te weten komen waarvoor hij of zij overgevoelig is. Door ons Partnerprogramma kunt u uw patiënt sneller helpen en beter begeleiden bij het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen. Ook kunt u, wanneer nodig, medicijnen adviseren om klachten als jeuk en huiduitslag te verlichten. Meedoen aan het programma betekent: gerichter communiceren met uw patiënt, persoonlijke aanpak bij langdurige lichamelijke klachten, sneller verlichting bieden bij lichamelijke problemen, kortom: een koploper zijn in uw gebied. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Diëtist

Als dietist of voedingsconsulent bent u dagelijks bezig met eten. U staat deze mensen bij met advies en begeleiding omtrent hun voedingspatroon. Maar u ziet ook veel cliënten die moeite hebben met het langdurig veranderen van hun eetpatroon. Veel lijnpogingen gedaan, gezond eten, maar bijna niet afvallen. Wellicht vermoedt u van een cliënt dat deze last heeft van voedselovergevoeligheid. Met het Partnerprogramma wordt het voor u en uw cliënt heel makkelijk om daarachter te komen. Het hebben van een voedselintolerantie kan een verklaring zijn voor mensen die al heel lang met gewichtsproblemen (en daaraan gerelateerde klachten zoals pijn van de gewrichten) rondlopen. Door dit probleem te signaleren en te erkennen, kan er voor hen blijvend iets veranderen. Doordat u gespecialiseerd bent in voeding en gewichtsproblematiek, kunt u hen zeer deskundig begeleiden in het uitsluiten van een bepaalde voedingsstof. U kunt ervoor waken dat de cliënt een evenwichtig voedingsschema krijgt, waardoor er geen tekorten aan bepaalde stoffen ontstaan. Het bieden van een voedselintolerantietest is dus zeker een meerwaarde voor u en uw praktijk, aangezien u gerichter te werk kunt gaan en uw advies nog beter af kunt stemmen. Bent u benieuwd wat het Partnerprogramma voor u als diëtist kan betekenen? Vraag eens informatie aan over de mogelijkheden.

"Ja ik ben geïnteresseerd in het Partnerprogramma"

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alles omtrent de Voedselintolerantie Test.

Uw gegevens blijven privé, en we sturen u geen reclame.